به روزترین کاشی بین کابینتی در سال 1401
انتخاب کاشی بین کابینتی در بازار امروز و در فضایی که هر روز در حال تغییر است چالشی جدی و البته خوشایند است. بین کابینتی نوعی کاشی و یا تایل است که در فضای بین دو کابینت قرار گرفته و در طرح ها واندازه های متفاوت قابل مصرف است.
به نوشته مقاله housebeautiful فرقی نمیکند آشپزخانه رویایی شما کوچک یا بزرگ، در شهر یا روستای دنج باشد، مطمئناً عاشق حداقل یکی از ایدههای طراحی آشپزخانه در زیر میشوید.
عموما سبک کاشی بین کابینتی با سایر کاشی های مصرفی در منازل متفاوت است. در بین کابینت به واسطه فضای محدودی که دارد و البته کمتر در معرض دید قرار می گیرد می بایست از کاشی استفاده کرد که جلوه بیشتری داشته و فوکوس بیشتری را جلب کند.
ویژگی کاشی بین کابینتی
نوع کابینت ها
اولین چیزی که باید در انتخاب کاشی بین کابینتی دقت کنید همخوانی آن با درب کابینت های آشپزخانه است. در حال حاضر کابینت ها به سبک های مختلفی در آشپزخانه ها انتخاب و نصب می شوند که از انواع آنها می توان به کابینت ممبران، کلاسیک، نئو کلاسیک، وکیوم، مدرن، ام دی اف، منحنی، هایگلاس، روکش چوب، پی وی سی و انزو اشاره کرد. قاعدتا هر کدام از این نوع محصولات دارای سبک و طرح و رنگ متفاوت بوده و خرید کاشی بین کابینتی رابطه مستقیمی با این نوع محصولات دارد.
انتخاب جنس و رنگ
همانطور که قبل تر هم اشاره کردیم کاشی بین کابینتی متفاوت از سایر کاشی ها می باشد. فضای آشپزخانه معمولا دارای دو نوع کاشی خواهد بود که باز بین کابینتی می بایست با سایر بدنه دیوار آشپزخانه متفاوت باشد. در انتخاب رنگ کاشی نیز می بایست به فاکتورهایی از قبیل اندازه و سایز آشپزخانه، همخوانی با سایر اقلام در آشپزخانه، بدنه کابینت ها دقت کرد.
قابل نظافت و شستشو بودن
یکی از چالش های انتخاب بین کابینتی سهولت در تمیز کردن و نظافت آنها می باشد. از آنجایی که در آشپزخانه ها دائما پخت و پز صورت می گیرد وجود دوده و چربی در بدنه کاشی ها امری عادی و بدیهی است. از این رو انتخاب کاشی که بتنوان آن را به راحتی تمیز کرد از اساسی ترین مقوله ها می باشد. عموما کاشی هایی که لعاب براق داشته و یا درز آنها بسته شود که اصطلاحا به آنها رکتیفای می گویند و یا استفاده کمتر از تک گل های برجسته کار را برای شما آسان تر خواهد کرد.
قیمت و هزینه های جانبی
قیمت در خرید کاشی بین کابینتی نیز حرف اول را می زند. با افزایش قیمتها کاشی و تایل ها نیز قیمتی افزایشی تر پیدا کرده ولی باید این موضوع را در نظر داشت که وقتی هزینه کابینت چند ده میلیونی را پرداخت کرده ایم خرید چند متر بین کابینتی می تواند جذابیت دو چندان به فضای ما ببخشد و اصلا نباید برای خرید آن دست و دلمان بلرزد.
نصب و میزان هزینه های تحمیلی
یکی از موارد مهم در انتخاب و خرید کاشی بین کابینتی نوع نصب، هزینه های اجرا و هزینه های تحمیلی آن است. شاید در نگاه اول این موضوعات آن چنان پیچیده نباشد و عموما فروشنده ها این موضوع را روشن نمی کنند. خرید تنها اولین قدم است. شما هزینه نصب، هزینه چسب، هزینه کارگر و نصاب، هزینه حمل و البته ریخت و پاش ناخاله در صورت کندن کاشی های قبلی خواهید داشت.
جدیدترین مدل های کاشی بین کابینتی
در بازار تقریبا هر چند وقت نسل جدیدی از کاشی ها به بازار ورود پیدا می کنند در ادامه به بررسی چندی از مدل های روز اشاره خواهیم کرد.
سرامیک های اسلب» اسلب سرامیک های سایز بزرگ در ابعاد 80*100 ، 80*120 ، 100*100 ، 120*120 و البته سایز های بالاتر از 2 متر که می توان از آنها به صورت یکپارچه برای بین کابینت استفاده کرد. قیمت این نوع اسلب ها بسته به نوع کیفیت و لعاب آنها از متری 500 هزار تومان شروع شده و نکته مهم در خرید آنها میزان پرت بیش از اندازه این نوع بین کابینت می باشد.
کاشی های اکونومی و عمومی بازار» کاشی های مرسوم در بازار که همان لعاب دار های پشت گلی هستند معمولا در سایزهای 60*30 و 90*30 در لعاب های براق و مات موجود بوده و از لحاظ قیمتی پایین ترین رنج و البته معمولی ترین مدل شناخته می شوند.
تایل ها و کاشی های آلومینیومی» تایل های آلومینیومی همانطور که از نامشان پیداست بدنه از جنس آلومینیوم داشته و در رنگ ها و پیکسل های متنوعی به فروش می رسد. این تایل ها به واسطه انعطاف و سایز و ابعاد ریز و بزرگی که دارند در تمامی مکان ها قابل نصب می باشند. این تایل ها عموما با نام کاشی های پشت چسب دار شناسایی شده و نصب آنها بدون درد سر میباشند.
تایل های شیشه ای» این تایل و کاشی از جنس شیشه سکوریت بوده و درابعاد و رنگ بندی مختلفی قابل عرضه است. این تایل ها که بر روی یک تور به صورت تکه تکه و منظم نصب شده است از طریق چسب های آکواریوم بر روی دیوار های مسطح و بدون آج بین کابینت ها چسبانده می شود.
تایل ها و کاشی های میکس» این نوع تایل هابه صورت ترکیبی و از جنس های مختلفی همچون آلومینیوم، شیشه، سنگ، استیل و … است که در سایز ها و ابعاد و رنگ بندی های مختلفی و البته در روی تور به صورت یکپارچه قابل عرضه است.
تایل های کامپوزیتی» این تایل ها و کاشی ها از جنس مواد کاپوزیتی در رنگ بندی و سایزبندی های مختلفی در بازار وجود دارند که البته کمتر مورد استفاده قرار می گیرند.
حرف آخر
انتخاب بین کابینتی اول از هر چیز به سلیقه و بودجه در نظر گرفته شده برای آن بستگی دارد. اما همیشه این موضوع مد نظرتان باشد که یک بین کابینتی جذاب می تواند علاوه بر نقش و نما و جلوه دادن به آن فضای محدود و کور باعث تغییر فوکوس و زیباسازی کابینت های شما گردد. البته کاشی های پشت چسب دار دردسر کمتر و هزینه به صرفه تری را برای شما فراهم کرده و نصب را سریع تر و انتخاب را آسان تر می کند… همچنین می توانید نظرات خود را در مورد انواع کاشی بین کابینتی با ما در میان بگذارید
دیدگاه ها